Oligosaccharide Metabolism and Lipoteichoic Acid Production in Lactobacillus gasseri and Lactobacillus paragasseri

外部発表ライブラリー
Tsukasa Shiraishi*1), Shintaro Maeno*2), Sayoko Kishi*2), Tadashi Fujii*3), Hiroki Tanno*2), Katsuaki Hirano*3),Takumi Tochio*3), Yasuhiro Tanizawa*4), Masanori Arita*4,5), Shin-ichi Yokota*1),Akihito Endo*2) 1)Department of Microbiology, Sapporo Medical University School of Medicine 2)Department of Food, Aroma and Cosmetic Chemistry, Faculty of Bioindustry, Tokyo University of Agriculture 3)B Food Science Co., Ltd., 4)Center for Information Biology, National Institute of Genetics 5)RIKEN Center for Sustainable Resource Science
Microorganisms

お問い合わせについて

以下のお問い合わせフォームより、お問い合わせ概要「研究開発サイトへのお問い合わせ」を選択の上、必要事項 ・お問い合わせ内容をご記入ください。